Кислотне озеро смерті на Сицилії

Сонячна та тепла Сицилія у більшості з нас може асоціюватись з незабутньою відпусткою, теплим сонцем та морським повітрям. Сицилія – це найбільший острів Середземного моря! Цей острів відомий завдяки своїй природі, яка має надзвичайно мальовничу красу. Клімат тут дуже м’який, сприятливий для дозрівання численних плантацій винограду, адже сицилійське вино – це ще одна візитівка Сицилії. Сицилія – це острів свят! Цілий рік тут проходять різні святкування, ярмарки та карнавали, фестивалі та святкові ходи. Якщо ваша душа бажає свята, ви точно знайдете його на Сицилії.

Туризм и путешествия : Кислотне озеро смерті на Сицилії

Окрім мальовничої природи, теплого моря та смачної місцевої кухні, Сицилія може дивувати і деякими особливими природними явищами. Одне з них – сумнозвісне кислотне озеро, яке отримало назву «озеро смерті». Озеро смерті на Сицилії – це водночас і дуже красивий, і дуже небезпечний феномен. Детальніше про вбивчо красивий феномен можна дізнатися тут: http://spokki.net/kyslotne-ozero-na-sytsyliyi-vbyvcha-krasa/. Звичайно, в такому озері немає риб чи будь-якої іншої органічної живності. Справа в тому, що в складі води з цього озера була виявлена велика концентрація сірчаної кислоти. Як відомо, ніщо живе не зможе вижити в таких умовах.

Туризм и путешествия : Кислотне озеро смерті на Сицилії

Щоб відкрити цю таємницю, вчені неодноразово відправлялися в наукові експедиції до цього озера. Існує багато чуток, що всесвітньо відома сицилійська мафія використовувала кислотне озеро смерті для маскування своїх злочинів, адже сірчана кислота винищувала та розчиняла всі можливі докази! Більше таких цікавинок ви знайдете тут: http://spokki.net/category/cikavo/.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...