Особливості вибору меблів для ванної кімнати

Кухні та ванні кімнати відрізняються від віталень і спалень підвищеним вмістом вологи, а значить, меблі в них повинні бути особливими. Несприйнятливість до регулярного підвищення та зниження температури, а також стійкість до вологи – головні особливості меблів, призначених для ванної кімнати.

Основні меблеві предмети:

  • навісні та підлогові тумби;
  • шафи та відкриті стелажі;
  • пенали та дзеркала в рамах.

Все це виготовляють із пластику, нержавіючої сталі або матеріалів, оброблених антикорозійними речовинами. З метою недопущення розмноження плісняви, грибка та інших мікроорганізмів такі меблі покривають антисептиками.

Вимоги до меблів, призначених для ванної кімнати

Всі вироби мають бути компактними, але зручними у використанні та багатофункціональними. У невеликому за площею приміщенні найкращим варіантом вважаються кутові або навісні меблі. Завдяки кутовим предметам розширюється вільний простір. Наявність у ванній кімнаті навісних меблів дозволяє швидко і без перешкод робити прибирання. Щоб видалити воду з підлоги, немає необхідності її пересувати, адже вона знаходиться в підвішеному положенні.

Самое интересное : Особливості вибору меблів для ванної кімнати

Виробники пропонують великий вибір навісних та стаціонарних меблів для ванної кімнати за доступною ціною, які відрізняються унікальним дизайном, розмірами, місткістю та функціональністю. Також ви можете підібрати меблі з урахуванням стилістичного оформлення кімнати: класика, мінімалізм і т. д.

Купити меблі для ванної у Києві від таких виробників як Fancy Marble, Atoll, Devit, CRW, Juventa, Marsan, Norway, Volle, Roca, «Мойдодир«, «Ольвія», «Славута», ЮВВІС та багатьох інших можна на сайті інтернет-магазину «Сантехдім». Також тут ви зможете оформити замовлення виготовлення будь-якого меблевого предмета.

Підстави для придбання меблів у ванну кімнату на замовлення

Якщо ви вважаєте за краще використовувати при облаштуванні інтер’єру унікальні елементи, тоді найкращим рішенням буде замовлення меблів за індивідуальними проектами або ескізами в інтернет-магазині «Сантехдім». Термін виготовлення складає близько двох тижнів.

Меблі на замовлення можуть бути виготовлені в будь-якому кольоровому виконанні, вони обов’язково відповідають розмірам приміщення. Всі предмети чітко вписуються у ванну кімнату, залишаючи більше вільного місця. Вони максимально функціональні, місткі та практичні.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...