Які цоколі ксенонових лампочок частіше за все встановлюють в фарах?

Ксенонові лампочки із самого початку змогли завоювати особливу популярність серед водіїв. Вся справа в тому, що ці оптичні прилади значно відрізняються від тих же галогенових лампочок, які здатні підсвічувати дорогу лише на протязі недовгого часу. А ось правильно підібрані газорозрядні прилади не приходять в недійсність раніше встановленого терміну. Саму тому автовласникам не доводиться постійно замінювати лампи в машинах.

Безумовно, при виборі ксенону для авто необхідно звертати особливу увагу на декілька показників. Але у першу чергу тут доведеться розібратися із цоколем оптичних приладів. Під цим параметром мається на увазі металева частина на приладі, яка у подальшому контактує із електричною системою машини. Якщо підібрати неправильний цоколь, лампа ксенону просто не зможе виконувати поставлені функції.

Давайте більш детально поговоримо про цоколі ксенонових приладів.

  1. Н. Таким цоколем наділено більшість транспортних засобів. При цьому є можливість підібрати лампи с цоколем Н із будь-якою кольоровою температурою від 4300 до 6000К. Елементи Н1 підходять для встановлення у ближні ліхтарі та ПТФ. Також для останніх пристроїв можна використовувати лампочки із показником Н3, Н8 або Н11. Тут все залежить від виробника самого авто. Що стосується продуктів із маркуванням Н4, вони підходять для встановлення лише у ті машини, які наділені сумісними фарами, у яких за різні режими освітлення відповідає один прилад.

  2. D. Такий цоколь використовується у автомобілях зі штатним ксеноном. Тут також можна підібрати лампочки із різною температурою світіння від 4300 до 6000К. Безумовно, для кожного окремого автомобіля використовуються різні прилади. Якщо казати про D1R, тут справа йде про елементи, на колбі яких передбачено відповідне напилення. Саме тому під час використання прилади не створюють відблиски, та не осліплюють інших учасників руху. Ксенон D2S https://zax.ua/ua/shop/lamps/f-14_195_d2s/index.html передбачений для встановлення у лінзовану оптику.

  3. НВ. Таким цоколем оснащено багато машин. При цьому він мало чим відрізняється від цоколя Н. Єдина різниця полягає у доволі скромному функціональному призначенні. Саме тому ксенон із таким показником частіше за все використовується для встановлення у дальнє світло та ПТФ.

Як бачите, цоколі ксенонових ламп дійсно відрізняються між собою. Саме тому перед здійсненням покупку не полінуйтеся вивчити технічну документацію до автомобіля, у якій виробник дає чіткі рекомендації із приводу використання ксенонових приладів у кожному окремому транспортному засобі.

Знайти широкий вибір ксенонових ламп із різними цоколями, можна на сайті спеціалізованого інтернет – магазину.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...