11.06.2004 року був жорстоко вбитий наш друг Сергій

Самое интересное : 11.06.2004 року був жорстоко вбитий наш друг Сергій Минає рік, як 11.06.2004 року був жорстоко вбитий наш друг Сергій студентами Київської державної академії водного транспорту, що знаходиться в Подольскому районі міста Києва. В цьому учбовому закладі Сергій працював і навчався заочно, після закінчення Національного технічного університету України Київського політехнічного інституту НТУУ КПI.

Вбивство скоєно без ніякої причини. Сергій прожив в цьому світі всього 25 славних років.
Дуже прикро було дивитися передачу по телеканалу ТРК “Ера” 21.05.2005 року – “Куди піти навчатись?”, в якій і була представленна Державна академія водного транспорту. Представники — академії розповідали, як чудово навчатись в даному ВУЗі , що це є ВУЗ романтиків. Показали й робоче місце нашого друга Сергія, яке просто осиротіло від його відсутності. Для нього робота – це було його життя.

Але “романтикам”-вбивцям із Державної академії водного транспорту, а їх було більше 10 чоловік у той вечір, всеодно на кого було нападати й кого вбивати. Мабуть, це не перше їх, убивство, і не перший розбійний напад. Після звірячої розправи з Сергієм, залишивши його бездиханне тіло в калюжі крові в районі станції метро “Тараса Шевченко”, на дорозі, нелюди-вбивці групою пішли “відпочивати” до жилих будинків та помили руки пивом від крові Сергія, щоб “чистими” зайти у свій гуртожиток, що знаходиться по вул. Оленівській, 25 на Подолі. Мабуть, які-небудь коментарі тут зайві.

Сергій був єдиним сином у сім’ї. Це була прекрасна талановится людина, справжній друг і товариш. Для нього не існувало недобрих людей. Для нього всі були друзями. Він ніколи не обходив чужу біду, у кожному випадку протягував свою дружню руку.

Минає рік, але, на жаль, убивці поки що не понесли ніякого покарання. Хочится вірити в справедливе рішення правосуддя за вчинені дії злочинців.

Світла пам’ять, добрі спогади про нашого друга Сергія залишаються в наших серцях.

телефон для контактів — (+3-8-044) — 4135977

http://obolon.info/article.php/20061106204916370

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...