Купівля залізничних квитків онлайн

От настав той день: ви плануєте довгоочікувану подорож. У вас дійсно піднесений настрій, і ви впевнені, що ніщо не зможе його зіпсувати. Але варто переступити поріг приміщення залізничних кас, як піднесений настрій розвіюється так само, ніби поруч з вами промайнув швидкісний потяг.

Самое интересное : Купівля залізничних квитків онлайн

Якщо вам необхідно купити купити квиток на потяг, це можна швидко і зручно зробити не виходячи з будинку, та навіть не турбуючи кота, який солодко примостився на ваших колінах. Все, що вам необхідно – зайти портал, ввести потрібне місце відправлення та потрібне місце прибуття, визначитись, чи потрібен вам квиток назад, чи тільки «туди» — в один кінець, визначитись з датою, натиснути кнопочку «Знайти» та обирати все доступні варіанти, які забезпечать вам комфортну подорож. Як бачите, все дуже просто. Окрім купівлі, ви можете забронювати квиток за декілька хвилин, та продовжити планувати свою незабутню подорож – це і багато іншого можливо на сайті bilet.pb.ua. Приємною звісткою для всіх подорожуючих студентів стане новина про то, ПриватБанк відкрив українським студентам нову можливість – оформлення пільгових залізничних квитків через Інтернет, термінали самообслуговування та відділення банку. Оформлення онлайн студентського квитка набагато зручніше та швидше, ніж це робити у відділенні банку. Тим паче, студенти – це люди, яким завжди не вистачає часу і грошей. Тому оформлення пільгових залізничних квитків через Інтернет – це те, про що мріяли мільйони студентів.

Не менш приємна новина для людей, які збираються подорожувати потягом категорії «Інтерсіті +». З середини травня ПриватБанк відкрив продаж квитків на поїзди «Інтерсіті +» зі знижкою 10%. Право на знижку зберігається навіть при оформленні електронних квитків на електропоїзди Hyundai в напрямку туди й назад. Купуючи або бронюючи залізничні квитки онлайн ви економите час на дорозі в касу, на черзі, а також маєте можливість самостійно контролювати оформлення залізничного квитка, виключаючи помилки, які може зробити касир. Погодьтесь, це дійсно зручно, надійно та якісно!

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...