Найкращий подарунок — це емоції

Дарувати на свята гроші або якісь матеріальні подарунки — це вже давно вийшло з моди. Якщо ви по-справжньому небайдужі до людини, то найкращим подарунком для неї стануть емоції. Проте як все правильно організувати? Всі ці моменти на себе може з відповідальністю взяти фабрика емоцій “ТвоЄ”. Це справжнє полегшення для вас, адже вам не потрібно шукати, домовлятись та щось вигадувати. Незважаючи на те, яке вас чекає свято — день народження, ювілей, річниця чи день закоханих — тут ви знайдете класні та емоційні подарунки під будь-який привід. Крім цього, саме тут вархований різноманітний смак, тому вам буде серед чого вибрати.

Якщо це річниця відносин:

  • це може бути романтичне побачення
  • спа-вікенд
  • майстер-клас з сальси
  • або навіть екстремальний політ на двох на літаку

Самое интересное : Найкращий подарунок - це емоції

Якщо це подарунок подрузі, ви так само зможете влаштувати спа-день, відправити подругу на манікюр чи педікюр, подарувати майстер клас з розпису або сеанс тату. Все, що вам заманеться і що припаде до душі тому, для кого це свято буде створюватися. На сайті фабрики емоцій https://www.tvoeshop.com/ivano-frankivsk/ ви знайдете всі актуальні пропозиції, а також можете ознайомитися с характеристиками того чи іншого подарунку. Наприклад, на яку кількість людей він розрахований, в яку пору року він дійсний, скільки коштує та де все це буде відбуватися.

Також там буде вказана інформація про те, скільки часу буде тривати ця подія. Окрім цього, для більш зручного користування, вам будуть запропоновані фільтри, які полегшать ваші пошуки. Ви можете вказати для кого ви шукаєте подарунок, вибрати по категорії, а також за допустимою вартістю. Або, наприклад, сортувати подарунки за кількістю осіб. Це дуже зручно, адже встановивши всі фільтри ви можете швидко знайти саме те, що давно шукаете. Від екстремальних польотів на літаку до релаксуючих масажів, від майстер-класів до активного відпочинку та ігор, наприклад, у пейнтбол. Ви знайдете тут емоції не лише для закоханої пари, але й для друзів, колег та усієї родини.

Не варто думати, що подарувати емоції — це дуже дорого

На сайті ви знайдете подарункові сертифікати від 200 грн на 1 особу! Для того, щоб підібрати оптимальний для себе подарунок за ціною, скористайтесь спеціальним інструментом та встановіть бажаний діапазон цін. Тоді вам на сайті автоматично буде показано лише ті подарунки, які співпадають з встановленим діапазоном. Також ви можете обрати формат упакування вашого подарунку. Це може бути електронний сертифікат, або подарунок у брендовому конверті. Також ви можете обрати між спеціальною фірмовою коробочкою або крутим тубусом.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...