Чим генеральне прибирання відрізняється від звичайного?

Звичайне прибирання – це досить просте завдання. Людині, яка хоче навести лад у квартирі, доведеться лише витерти поверхні й пропилососити підлогу, а також вимити сантехніку та кухонні поверхні. А ось генеральне прибирання вимагає як часу, так і зусиль.

Від звичайного воно відрізняється такими особливостями:

  • доведеться витратити 4-8 годин, а якщо будинок великий – то навіть 1-2 дні;

  • для генерального прибирання доведеться залучити щонайменше 2-3 людей;

  • крім стандартної програми (пилосос, витирання пилу тощо), доведеться також вимити внутрішні поверхні шаф, відтерти дверні ручки, протерти люстри, помити вікна та двері, почистити сантехніку й стіни ванної, очистити меблі та ковролін тощо.

Генеральне прибирання роблять раз на місяць, а також у виключних випадках: перед святами та приїздом гостей, перед від’їздом та після відпустки, за умови виникнення алергії на пил, після вечірки, після завершення ремонту тощо. Втім, на цю «процедуру» доведеться витратити багато ресурсів. Якщо у вас немає можливості привести квартиру до ладу своїми силами, зверніться до професіоналів.

Самое интересное : Чим генеральне прибирання відрізняється від звичайного?

«Profclean» – команда, яка зробить все за вас!

Кажуть, що безкінечно можна дивитися тільки на три речі: вогонь, воду і як хтось працює. Замовте послуги клінінг-фірми та переконайтеся в цьому самі! Спеціалісти швидко наведуть лад у вашому помешканні, тому час, який ви витратили б на прибирання, можна буде провести з користю для себе. Фірма «Profclean» гарантує такі переваги.

  1. Величезний перелік послуг. Працівники компанії вимиють усі поверхні, очистять м’які меблі та усунуть забруднення, які важко вивести (скотч, пліснява на стінах тощо). За бажання ви також зможете замовити додаткові послуги, наприклад, миття вікон зовні та інші складні завдання, які не можна реалізувати самостійно.

  2. Безкоштовна оцінка. Менеджер компанії приїде для оцінки фронту робіт безкоштовно. Ціни за прибирання вказані у прайс-листі фірми.

  3. Терміново. Команда візьметься за завдання навіть у тому випадку, якщо вам потрібен швидкий результат. В житті трапляються різні ситуації, тому якщо вам потрібне екстрене генеральне прибирання, звертайтеся в «Profclean».

  4. Професійна техніка. Клінери привезуть із собою екстракторну машину, що дозволяє глибоко очистити килими та меблі, а також інші прилади для промислового очищення.

  5. Якісні засоби для прибирання. Працівники використовують побутові засоби, які не можна купити у звичайному магазині. Вони абсолютно безпечні для життя домашніх улюбленців і здоровʼя людей.

Компанія працює як із фізичними, так і з юридичними особами. Ви можете замовити генеральне прибирання в квартирі, котеджі, салоні, магазині, офісі, ресторані чи готелі.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...