Львів на гребні радіохвиль

З розвитком мультимедійних технологій не вмерла ані книжка, ані радіо, як би те не прогнозували ще декілька десятків років тому. Навпаки, і перше, і друге шалено популярні як серед старшого покоління, так і серед «інноваційної» молоді. Книжки читають, радіо слухають. Всі задоволені. Радіо взагалі – унікальна річ. Це не тільки швидкий та мобільний спосіб дізнатися останні світові новини та послухати улюблену радіостанцію. Радіо дуже часто стає співрозмовником для самотньої людини, радіо покращує образне мислення, допомагає зняти стрес, підіймає настрій. Сьогодні радіо залишається найдешевшим та доступним засобом масової інформації на планеті та має безліч переваг.

Самое интересное : Львів на гребні радіохвиль

У Львові радіо слухають вже давно. Першою комерційною радіостанцією на Західній Україні була «Львівська хвиля». Виникла вона ще у 1930-х роках. Потім, як данина історичній пам’яті, у 1992 році було створено першу незалежну комерційну радіостанцію «Львівська хвиля», яка одна з перших почала транслювати програми української служби BBC. «Львівська хвиля» здійснює мовлення і до тепер, ділиться зі світом музикою та інформаційними програмами.

Радіо слухають всі: і молодь, і старше покоління, тому реклама на радіо вважається дуже ефективною та результативною. По-перше, реклама на радіо здатна проінформувати людину своєчасно та креативно. Використовуючи різні звукові елементи, ефективність реклами на радіо складає приблизно 75% ефективності стандартної 30-секундної телереклами. Ще одна перевага – вартість. Вартість реклами на радіо значно менша, ніж реклами на телебаченні. Ви, як замовник, можете самостійно вибрати цільову аудиторію та час, коли саме ваша реклама буде доречною, і, як наслідок, ефективною.

Замовити ексклюзивне розміщення реклами на радіо у Львові дуже просто: найоптимальніший варіант – спеціалізовані компанії, які надають відповідні послуги. У Львові нещодавно відкрився офіс саме такої компанії – «Львів ФМ». На сайті компанії є можливість ознайомитись з переліком радіостанцій та з вартістю розміщення реклами. Це бюджетно та дуже зручно. Розмістити рекламу можна на чотирьох топових радіостанціях: Хіт ФМ, Мелодія, РадіоРокс та «Русское радио Україна». Не відкидайте варіант реклами на радіо, адже реклама повинна працювати, а не просто звучати. Заощаджуйте свій час і гроші, доручіть цю справу професіоналам!

ТОВ «Львів ФМ»
Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 10, оф. 133, +380 (32) 240-37-40
email: [email protected]
сайт: lvivfm.com.ua

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...