Черновецький відмовиться від мерства?

Самое интересное : Черновецький відмовиться від мерства? Чутки, що ходили останні півроку про можливу втечу київського міського голови Леоніда Черновецького за кордон, підтверджуються. Принаймні, заступник керівника громадської організації "Молодіжні ініціативи" Артем Склонний з посиланням на джерела в КМДА стверджує, що Віктор Ющенко і Віктор Янукович домовилися про гарантії недоторканності Черновецькому, якщо той зніме свою кандидатуру на виборах і покине Україну.

"Під час Святкування Великодня в Києво-Печерській Лаврі Янукович і Ющенко домовилися про те, що, у разі зняття Черновецьким своєї кандидатури в мери, проти нього не будуть порушені кримінальні справи, пов’язані з незаконними землевідведеннями, на чому наполягає прокуратура, і буде забезпечено вільний виїзд до дружини до США", – стверджує Склонний.

Нагадаємо, Леонід Черновецький протягом минулого року активно розпродавав свої активи, зокрема банк "Правекс", який придбала італійська банківська група "Інтеза Санпаоло" за 504 млн.євро. Тоді ж уперше з’явилася інформація про підготовку Черновецьким втечі за кордон.

Проте, цілком можливо, це лише чутки, поширювані не без участі Банкової, – Балога і Ющенко відверто налякані тим, що лідери передвиборчих перегонів Олександр Турчинов, Віталій Кличко і Олександр Омельченко порозумілися і готові висунути єдиного кандидата, який має всі шанси перемогти на виборах мерів у першому (і єдиному) турі. На думку аналітиків, поширення таких чуток розраховане на амбіції Віталія Кличка, який може відмовитися від досягнутих домовленостей.

Наразі заяву Склонного ніхто з провідних політиків не прокоментував.

http://obolon.info/article.php?story=20080502032156309

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...