Ирина Билык бесстыдно показывает свою грудь за 10 000 у.е. ФОТО

Самое интересное : Ирина Билык бесстыдно показывает свою грудь за 10 000 у.е. ФОТО

"Скандальна парочка українського шоу-бізнесу Ірина Білик – Дмитро Коляденко знову шокують громадськість. Мабуть, вони зрозуміли, що здивувати своїми постійними сварками вже нікого не вдасться, і вирішили показати решту своєї брудної білизни світу" — пишет TabloID.

"Скандал полягає у тому, що журнал із такою ж скандальною репутацією "Папарацци" опублікував знімки оголеної Білик, зроблені її бой-френдом. Виявляється, Коляденко вирішив прикрасити жовте видання фото з "домашньої" фотосесії, зробленої ним власноручно. Після того, як Дмитро та Ірина вчергове розсталися, ображений чоловік таким чином вирішив насолити своїй колишній коханій і нібито помститися їй за зраду. Він запропонував українським ЗМІ викупити скандальні знімки, оцінивши їх у 10 тисяч доларів. "Я хочу купити собі на ці гроші дорогий швейцарський годинник", — мотивував свій вчинок Коляденко, який, як видно, ані трохи не шкодує про нього. Крім "Папарацци" відвалити подібну суму за фотографії не захотів ніхто.

Але на цьому скандал не закінчився, а навпаки розгорівся з новою силою. Бо мінливий Коляденко раптом вирішив вимагати повернути знімки, оскільки, мовляв, вони з Іриною помирилися" — отмечает издание.

фото далееСамое интересное : Ирина Билык бесстыдно показывает свою грудь за 10 000 у.е. ФОТО

blog.e-r.com.ua/6217

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Комментариев нет

  1. Аноним:

    Фу бля нахуй ето говно постить?

  2. Аноним:

    ЭТО, ПО-ХОДУ, ДАЖЕ НЕ бИЛЫК…
    ЗЫ СОРРИ ЗА КАПСЛОК

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...