Виробництво поличних палетних стелажів повного циклу

Як розмістити велику кількість товарів на невеликому просторі? Для цього ми пропонуємо нашим клієнтам складські палетні стелажі. Нашевиробництво охоплює повний цикл – від проектування до встановлення.


Самое интересное : Виробництво поличних палетних стелажів повного циклу

Поличні стелажі: особливості конструкцій

Сторохауз виготовляє продукцію різної комплектації. Якщо вас цікавлять палетні стелажі, то ціна не здасться високою, оскільки ми виготовляємо високоякісні сталеві комплекси. Це матеріал, який необхідно покрити цинковою або полімерно-порошковою фарбою. Після обробки поліпшуються експлуатаційні властивості сталі, що означає стійкість до корозії. Поличковий стелаж купити — це придбати конструкції, призначені для розміщення товарів на спеціальних піддонах.

Ідеально підходять для зберігання схожих і комбінованих продуктів. Їх використання забезпечує доступ до всіх видів продукції. При цьому система зберігання загального вантажу не порушується. Це важлива перевага, завдяки якій металокомплекси використовуються при облаштуванні оптових баз і логістичних центрів.

Палетні стелажі виготовляються під замовлення. При розробці проекту враховуються особливості складу. Таким чином геометрія палетного комплексу максимально наближена до розмірів складу. Це позитивний момент, який дозволяє максимально ефективно використовувати навколишній простір. Це об’єктивно оцінюють власники складів і оптовики, що звертаються до нас і замовляють розробку проекту.

Палетні стелажі можуть бути різних розмірів. Це залежить від площі, де необхідно розмістити металеві конструкції. Навантаження на один рівень може становити 300-5000 кг. Вантажопідйомність палетного стелажа 1000-20000 кг. При створенні продукції ми дотримуємося стандартів. Маємо власний відділ контролю якості.

Як купити поличні стелажі ціна, вибір, встановлення

Складські палетні стелажі – це монтажно-розбірні системи. Вони можуть переїхати в інший заклад. Для цього виконуються демонтажні роботи, а потім конструкції встановлюються на іншому складі.

Палетні стелажі складаються з наступних елементів:

Металевий каркас – виріб, що характеризується підвищеною міцністю. Каркас складається з профілю і стійок. Додатково використовуються вертикальні і горизонтальні розкоси. З їх допомогою підвищується жорсткість каркаса;

Траверси являють собою горизонтальні балки з прямокутним перерізом. До їх кінців приварені кронштейни з зубцями. Несуча здатність траверси безпосередньо залежить від майбутнього навантаження стійки;

Стелажі — платформи з ДСП і листового металу. Дерев’яні піддони з вантажем розміщують на стелажах;

Рамні з’єднувачі – елементи, призначені для з’єднання рам;

Захисні елементи – елементи, що використовуються для захисту виробів від механічних впливів. На складах для роботи зі стелажами використовуються навантажувачі. Тому підвищується ризик пошкодження конструкції. Заміна металевих каркасів вимагає фінансових вкладень. З цієї причини легше захистити каркас, ніж замінити його. Для цих цілей використовуються кутові і фасадні огорожі;

Перемички для полиць – використовуються як додаткові деталі, щоб полки витримували значні навантаження. Це армовані балки з металу. Успішно використовуються в якості підставки для полиць;

Підошва є основою металевого каркаса. Кріпиться до підлоги за допомогою анкерних болтів. У разі нерівності підлоги можна використовувати регулювальні пластини.

Якщо вам потрібен палетний стелаж, вибирайте якісні вироби. «Сторхауз» виробляє надійні комплекси для зберігання товарів на піддонах. Вони швидко окупаються і допомагають збільшити прибуток.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...