Паперове шоу – плюси і мінуси новинки у сфері ринку розваг

Івент-агенції пропонують низку коштовних шоу-програм на весілля, дні народження та дитячі свята, одним із таких є паперове шоу. Сьогодні спробуємо розібратися, чи варте паперове шоу тих грошей, яких коштує. Та чи справді це принесе масу задоволення для Вас та Ваших гостей. Почнемо із мінусів.

Самое интересное : Паперове шоу – плюси і мінуси новинки у сфері ринку розваг

Недоліки паперового шоу

  • По-перше, ціна. Ціна залежить від вартості паперу, який буде використовуватися. Папір для шоу є різноманітний: дешевий, який є набагато тяжчим і тягне за собою велику кількість пилюки; новий — тонкий, плівковий, його необхідно у два рази менше, ніж попереднього, проте, коштує він значно дорожче. Величезною перевагою дорогого паперу — є неможливість ним порізатися, адже ніхто не хоче травм на своєму святі.
  • По-друге, прибирання. Деякі компанії безкоштовно прибирають зал після себе, інші — за оплату, треті звалюють клопоти з прибиранням на заклад. Але однозначно можна стверджувати, що вологе прибирання буде необхідним після шоу, особливо, якщо Ви вирішили влаштувати його в себе вдома.
  • По-третє, тривалість. Шоу триває до сорока хвилин, це справді небагато, особливо, коли всім весело.

Песимістично було починати з мінусів, але плюси, які будуть описані нижче повинні повністю їх знешкодити.

Переваги паперового шоу

  • Величезна кількість паперу, який здіймається вверх, летить в різні сторони.
  • Ним весело жбурляти, дітям цікаво в ньому купатися це гарно з естетичної точки зору і дуже весело.
  • Великим плюсом є те, що організатори ніколи не обмежуються одним тільки папером. Також додають різнокольорове конфеті і, навіть, пінопласт. Атмосфера загальних веселощів – гарантована.
  • Ще один плюс те, що паперове шоу ніколи нікому не надоїсть. Без різниці, чи гості ще не бачили такого, чи бачили один раз, або ж багато разів – враження завжди будуть однакові – позитивні.

Позитивним фактором є — паперове шоу роблять професіонали, здебільшого в парі. Вони справді вміють розвеселити гостей і заставити всіх танцювати.

Самое интересное : Паперове шоу – плюси і мінуси новинки у сфері ринку розваг

Якщо говорити про вартість паперового шоу, з позитивної точки зору, то можна побачити, що ціна для такого дійства є абсолютно нормальною, оскільки, якщо зробити порівняльну характеристику з іншими програмами, ціною послуг організаторів, декораторів, фото- і відео зйомки, то можна зробити висновок, є речі, вага яких набагато менша, а ціна вища.

Тому, з об’єктивної точки зору, ми рекомендуємо замовити паперове шоу на свято, але лише у професіоналів http://pikan.com.ua/services_children/paperove-shou/, з якісним папером.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...