На Подолі вже можна придбати оновлений SUZUKI JIMNY

Усі фанати Suzuki із захопленням чекали оновлений Suzuki Jimny, який вже сьогодні можна придбати у салоні Suzuki Україна на Подолі. Варто зазначити, что Suzuki останнім часом дійсно дуже радує любителів та поціновувачів цієї марки машини. А відтепер і українці можуть спробувати оновлену модель, адже позашляховик Jimny вже на ринку України і купити його можна на столичному Подолі. Якщо казати про найголовніше — про ціну — то варто зазначити, що вартість такого позашляховика складає близько 489 000 грн. Якщо ви справжній фанат Suzuki, ви маєте знати, що модель JIMNY є справжньою візитівкою ще з 1970-го року. Давайте більш детально познайомимося з цією класною автівкою. 

Самое интересное : На Подолі вже можна придбати оновлений SUZUKI JIMNY

Якщо казати більш простими словами,  Suzuki Jimny є справжнім безкомпромісним позашляховиком, який не має ніяких “але”. Тож, сузукі джимні це вже можна сказати четверта регенерація, тому дійсно цікаво, що залишилося тут з компактного рамного автомобілю, який був з неразрізними мостами та роздаточною коробкою. У першу чергу, варто зазначити, що розміри позашляховика дійсно збільшилися. Що стосується колісної бази, вона складає 2250 мм, проте це не завадило зробити джимні компактніше. Якщо ви естет та полюбляєте чіткі цифри, варто зазначити, що довжина автомобіля збільшилася на 50 мм та складає 3645 мм), проте Jimny став ширше на 45 мм (1645 мм) та вище на 50 мм (1720 мм).

Самое интересное : На Подолі вже можна придбати оновлений SUZUKI JIMNY

І хоч це дійсно мінімальні метаморфози, але вони дозволили зробити джимні трохи просторим всередині салону. Варто також зазначити, що великі та дійсно помітні зміни сталися з салоном та його інтер’єром. Адже зараз тут усе відповідає часу. Салон облаштований сучасною системою клімат-контролю, а усі мультимедійні інструменти облаштовані кольоровим сенсорним дизайном. Більш практичними стали чохли для крісел, які тепер можна знімати. Також варто зазначити, що зараз обігрів крісел роздільний, що теж дуже зручно. 

Самое интересное : На Подолі вже можна придбати оновлений SUZUKI JIMNY

Якщо вже перераховувати зміни та метаморфози, варто вказати, що зміни торкнулися і багажника. Якщо згадувати старі часи, колись багажник був об’ємом більш ніж 113 літрів, проте у сучасній моделі це лише 85. Проте ви завжди можете скласти задні крісла та отримати грузову площадку об’ємом  аж 377 літрів. Отже, в результаті цих змін та модифікацій маємо сучасний автомобіль, який відповідає потребам сьогоднення, проте з дуже стильним дизайном та інтер’єром у стилі ретро. Простота та функціонал поєдналися гармонічно у цій моделі. 

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...