Костянтин Єфименко: цікаві факти з біографії

Костянтин Єфименко — це екс-перший заступник міністра інфраструктури України. Це досить значна персона серед українських держслужбовців. Народився Костянтин Олексійович 26 червня 1975 року в місті Біла Церква, що на Київщині. Пропонуємо вам ознайомитися з важливими подіями в житті держслужбовця, які у майбутньому вплинули на становлення особистості, яка нам зараз відома. Отже, Костянтин Єфименко обрав у свій час економічну освіту та у 1997 році успішно закінчив економічний факультет Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Спеціальність — бухгалтерський облік та аудит. Під час навчання працював експертом відділу аналітики столичної страхової компанії Вексель, де зарекомендував себе як кваліфікований фахівець в даній галузі діяльності.

Самое интересное : Костянтин Єфименко: цікаві факти з біографії

В страховій компанії Вексель, що в Києві, Костянтин Олексійович працював з 1995 по 1996 рік. Це місце стало початком кар’єрного росту та руху у професійній діяльності. Після закінчення університету і отримання диплома про кваліфікацію, Костянтин Олексійович заступає на посаду головного бухгалтера, а потім — начальника відділу страхових і фінансових операцій, заступника голови правління, голови правління ВАТ СК Укргазпромполіс. Цей етап в житті держслужбовця можна охарактеризувати як проривний в плані кар’єрного росту. Вже в 2002 році Костянтин Єфименко стає заступником генерального директора з питань економіки. Пізніше — директором з питань науково-технічної діяльності, директором з питань економіки та облікової політики ГК Укртрансгаз НАК Нафтогаз України.

Голова наглядової ради ВАТ Біофарма — ще одна значуща посада в кар’єрі Костянтина Олексійовича за період 2008- 2009 рр. в 2009 році Костянтин Олексійович був призначений на посаду директора Укртрансгазу НАК Нафтогаз України. З березня 2010 р обіймав посаду міністра транспорту і зв’язку в уряді Миколи Азарова. З грудня 2010 року по квітень 2014 року обіймала посаду першого заступника міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова. Свого часу входив у фракцію БЮТ у Київській обласній раді.

Незважаючи на відданість роботі та пріоритету кар’єрі, Костянтин Олексійович Єфименко одружений і має двох дочок. Крім політичної, трудової та підприємницької діяльності, Костянтин Олексійович займається благодійністю і громадською діяльністю. У Білій Церкві, звідки родом держслужбовець, Костянтин Олексійович організував благодійний фонд, що займається реалізацією і підтримкою проектів, пов’язаних з життям міста.

Комментарии через Facebook

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

...